Aanmelden voor Genius Online Start

Website, Branding & Content

  • Een professionele website
  • Goed vindbaar in Google
  • Makkelijk aanpassingen doorvoeren
  • Persoonlijke hulp
  • Wij zorgen voor technische updates

Je aanvraag is geheel vrijblijvend

Reviews van onze trotse starters

Een greep uit de enthousiaste, positieve en motiverende reviews die we hebben gekregen van onze succesvol gestarte ondernemers.

Ik wist wat ik wilde, maar had geen idee hoe ik dat moest maken of waar te beginnen. Mijn Online Start heeft mij hierbij geholpen en zelfs meer. Ik werd compleet voorzien van branding, website en content die perfect op mijn doelgroep aansluit. Enorm bedankt!

Gerben

Mind the Body

We krijgen veel complimenten van cursisten over onze nieuwe website en vonden het fijn dat we er niet veel werk mee hadden. Mooi resultaat, bedankt voor de service!

Max

THFC - Training & Coaching

Bij het maken van de website liepen wij tegen het creƫren van de juiste look & feel aan. Max heeft aan de hand van onze visie het logo, website en kleuren bepaald en de website tot 1 geheel weten te brengen. Bedankt voor de professionele hulp

Guido

Quest Life

Ik wilde een frisse website voor mijn bedrijf. Binnen no-time was de website opgeleverd in een design dat helemaal past bij mij en mijn doelgroep. Teksten aanpassen is erg makkelijk en over de technische dingen zoals hosting hoef ik mij ook geen zorgen te maken. Bedankt!

Hanneke

HK De Basis